DIT DOEN WIJ.

WEBTEKSTEN

Met goede teksten valt jouw website beter op. Je bezoekers blijven hangen en onthouden je! We brengen je verhaal kort en krachtig over én vergroten je vindbaarheid. We bieden bijvoorbeeld een quickscan aan waarin we kijken wat er beter kan aan jouw teksten (met praktische tips!). Begin je net, dan hebben we een startpakket voor je  (SEO-)webteksten. Of we herschrijven je hele site: alles om meer impact te maken op jouw doelgroep!

INTERVIEWS

Iedereen heeft een verhaal en wij helpen jou dat te vinden! Die zoektocht, dat is waar wij blij van worden.  Wij verzorgen interviews voor bijvoorbeeld magazines, portretten van je medewerkers of klantreferenties. Als je als expert een artikel wilt publiceren, dan vragen we je alles over je expertise en schrijven we de tekst uit jouw naam. Klantcases of ghostwriting bieden we ook aan in abonnementsvorm, zodat je elke maand iets nieuws kunt publiceren!

HERSCHRIJVEN

Heb je best een aardige tekst, maar mis je de jus? Wil je zeker weten dat je geen taal- of tikfouten hebt laten staan? Of heb jij iemand nodig die kijkt of jouw verhaal wel logisch overkomt bij je doelgroep? Als ervaren eindredacteuren weten we snel de vinger op de zere plek te leggen en een tekst zo aan te passen dat je boodschap beter uit de verf komt.

BLOGGEN

Jouw lezers verrassen met je kennis, ze betrekken bij je merk en binden aan jouw organisatie: dat doen goede blogs. En SEO-blogs zijn natuurlijk de perfecte manier om je vindbaarheid te vergroten. Wij vertalen jouw expertise naar lekker leesbare verhalen. We verdiepen ons in je bedrijf en verzorgen het hele schrijftraject. Of je nu één keer een blog wilt, elke maand of drie keer per week. Bring it on!

VERTALINGEN

Een Engelstalige tekst naar het Nederlands vertalen of andersom: no problem! Met een diploma Engelse Taal en Cultuur op zak zorgen wij voor een duidelijke vertaling, waarbij we ook rekening houden met cultuurverschillen. Heb je een vertaling in een andere taal nodig? Dan hebben we een uitgebreid netwerk van vertalers om je ook daarmee te helpen.

TRAININGEN

Willen jij en je collega’s beter leren schrijven? Oefenen met het duidelijk en compact overbrengen van je boodschap? Of storytelling inzetten voor jouw bedrijfsverhaal? In onze trainingen gaan we praktisch aan de slag met deze of andere tekstonderwerpen. Lees meer over de cursussen van Letterdesk.

EN ER IS MEER…

Heb je een tekstvraag die niet in bovenstaande categorieën valt? Ook dan hebben we altijd een oplossing voor je. Zoek je hulp bij sociale mediaberichten, ben je benieuwd hoe je meer waarde kunt bieden met je nieuwsbrieven,  of wil je misschien een boek geschreven hebben? Van pakkend persbericht tot toegankelijk jaarverslag: we staan voor je klaar.

WE HELPEN JE GRAAG

GRATIS QUICKSCAN VOOR JE SITE

Benieuwd of jouw webteksten nog wat verbetering kunnen gebruiken? Wij kijken graag met je mee. Met vijf praktische tips kun jij heel gemakkelijk zelf aan de slag om jouw webteksten te verbeteren. Vraag hem hier gratis aan!

WOORDEN OVER ONS.