WAT WIJ DOEN

Tekstbureau Letterdesk helpt bedrijven en organisaties met het schrijven van teksten: we maken moeilijke teksten lekker leesbaar, we maken een droge boodschap tastbaar en schrijven teksten die je uit wilt lezen. Gewoon een goed verhaal. 

Met samen meer dan tien jaar ervaring op verschillende redacties en met een tas vol communicatie-bagage schrijven we alles behalve ‘woorden om te vullen’. Heeft jouw organisatie geen tijd, geen capaciteit of geen ideeën om goede teksten te schrijven of heb je hulp nodig met eindredactie? Dan helpen wij graag!

TEKST SCHRIJVEN

Teksten voor je website, nieuwsbrieven, persberichten, (bedrijfs-)magazines, blogs, sociale media. Of voor alle andere media waar je met woorden je verhaal kracht bij wilt zetten. Weet je wel wat je wilt vertellen, maar weet je niet hoe je het precies op papier krijgt? Wij schrijven in het Nederlands en Engels.

Voor regelmatig terugkerende opdrachten als blogs hebben we handige (én voordelige) pakketten samengesteld. 

EINDREDACTIE & CORRECTIE

Heb je een tekst geschreven maar mis je de ‘jus’? Wil je zeker weten dat je geen taal- of tikfouten hebt laten staan? Als ervaren eindredacteuren weten we snel de vinger op de zere plek te leggen en een tekst zo aan te passen dat je boodschap beter uit de verf komt.

VERTALINGEN

We vertalen Nederlandse teksten naar goed Engels en andersom. Heb je ook een vertaling in een andere taal nodig, dan vinden we in ons uitgebreide netwerk graag iemand voor je die je daarmee kan helpen.

WORKSHOPS

Benieuwd hoe je bijvoorbeeld persberichten of nieuwsbrieven in kunt zetten? Hoe je gratis aandacht krijgt voor je bedrijf en jouw verhaal écht goed over kunt brengen? We leren het je graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.