CURSUS contentmarketing en sociale media.

KNALLEN OP SOCIALE MEDIA?

Volg onze cursus contentmarketing en sociale media!

Wil je jouw doelgroep steeds weer raken, met unieke posts en een sterk verhaal? In onze cursus Contentmarketing en Sociale Media leer je:

 • Wat contentmarketing precies is
 • Hoe je jouw sterke bedrijfsverhaal vertaalt in pakkende posts en inspirerende nieuwsbrieven
 • Hoe je jouw tone-of-voice perfect afstemt op je doelgroep

Kiezen jullie voor een korte inspiratiesessie, een interactief dagdeel of ga je intensief aan de slag met een training van één dag? Bekijk hier alle mogelijkheden van onze cursus Contentmarketing en Sociale Media.

NU AANVRAGEN

KIES JOUW CURSUS.

WORKSHOP

De highlights van een complete cursus in 1,5 uur!

Deze korte workshops passen binnen elk budget. Hierin vertellen we je in 1,5 uur tijd alle ins & outs over Contentmarketing en Sociale Media. Natuurlijk krijg je ook praktische tips en adviezen, zodat je na de workshop meteen zelf aan de slag kunt met posten!

Bijvoorbeeld perfect als:

 • opfriscursus voor professionele tekstschrijvers
 • als leuke, maar inhoudelijke invulling voor een netwerkevenement
 • als onderdeel van een trainingsdag voor je medewerkers

Wil je overleggen of deze workshop aansluit bij jouw plannen? We bespreken graag hoe we er een leuke invulling aan kunnen geven. Neem daarvoor gerust contact op!

Letterdesk workshops

Letterdesk organiseert ook regelmatig open workshops op ons kantoor. Je kunt gewoon aansluiten: je hoeft alleen maar een laptop mee te nemen. Kijk hier wanneer de volgende workshop Contentmarketing en Sociale Media is gepland!

IN-COMPANY CURSUS CONTENTMARKETING EN SOCIALE MEDIA (DAGDEEL)

In een in-company cursus Contentmarketing en Sociale Media van Letterdesk ga je samen met je collega’s en de trainers van Letterdesk praktisch en interactief aan de slag. We bekijken hoe je contentmarketing voor je bedrijf in kunt zetten en gaan ook praktisch aan de slag. Bijvoorbeeld met een contentkalender en het schrijven van nieuwsbrieven of socialmediaposts. Tijdens de cursus krijg je inhoudelijke feedback op je plannen én je teksten en ga je aan de slag om deze te finetunen. Aan het einde van de training weet je dus niet alleen hoe je zelf beter zichtbaar kunt zijn, maar heb je ook een planning om goed van start te gaan!

In het kort:

 • Duidelijke theorie & heldere, praktische voorbeelden
 • Direct doen wat je leert
 • Korte oefeningen om de basis in de vingers te krijgen

Na de training krijg je de presentatie en templates om zelf aan de slag te gaan. Ook kun je nog twee weken vragen sturen per mail.

Leer meer

Combineer een dagdeel Contentmarketing en Sociale Media met een van onze andere cursussen en haal het meeste uit je cursusdag! Dit is een overzicht van al onze cursussen.

IN-COMPANY CURSUS CONTENTMARKETING EN SOCIALE MEDIA (DAG)

In een in-company training van Letterdesk ga je samen met je collega’s en de trainers van Letterdesk praktisch en interactief aan de slag met je contentmarketing. Duik een hele dag in de wereld van doelen, doelgroepen en kanalen. En ga direct aan de slag met duidelijke, creatieve en effectieve teksten. Tijdens de cursus krijg je inzichtelijke tips om je bedrijfsverhaal te delen met de wereld. Omdat we een dag de tijd hebben, ga je ook zelf meteen aan de slag: we stellen een contentkalender op en beginnen ook direct met het schrijven van content. Wat maakt een post een goede post? Onder begeleiding en met inhoudelijke feedback op zelfgeschreven werk til je jouw posts en nieuwsbrieven naar een hoger niveau. Aan het einde van de cursus weet je dus niet alleen hoe je doelgroep beter kunt bereiken, maar heb je ook een of meerdere teksten geschreven die helemaal klaar zijn voor gebruik!

In het kort:

 • Een vleugje theorie & concrete voorbeelden
 • Direct in de praktijk brengen wat je leert
 • Uitgebreid aan de slag met je contentmarketingdoelen én je eigen teksten
 • Direct persoonlijke feedback en tips op je socialmediaposts

Na de training

Krijg je alle de presentatie en templates om lekker zelf aan de slag te kunnen. Ook kun je nog één maand lang jullie vragen per mail sturen.

Praktische info

 • 1,5 uur
 • Op locatie of bij Letterdesk

Investering

 • Groep van max 5 personen: € 495 excl btw
 • Groep van 5-10 personen: € 645 excl btw

Praktische info

 • Eén dagdeel à 4 uur
 • Bij jullie op locatie of bij Letterdesk

Investering

 • Groep van max 5 personen: € 1.250 excl btw
 • Groep van 5-10 personen: € 1.650 excl btw

Praktische info

 • Twee dagdelen à 4 uur
 • Bij jullie op locatie of bij Letterdesk

Investering

 • Groep van max 5 personen: € 2.490 excl btw
 • Groep van 5-10 personen: € 3.290 excl btw

Waarom contentmarketing:

Pas als je potentiële klant jouw verhaal kent, kunnen ze voor je kiezen!

Met contentmarketing

 • beantwoord je vragen waar je klanten ook echt mee geholpen zijn.
 • ben je zichtbaar op plekken waar jouw doelgroep zich ook echt bevindt.
 • deel je jouw bedrijfsverhaal met de wereld en creëer je herkenning en een band.

De impact op je organisatie?

 • Mensen zijn vertrouwd met je merk en waar je voor staat.
 • Dat vertrouwen leidt ook sneller tot verkopen: bouw daarom aan stevige klantrelaties.
 • Ook fijn voor interne communicatie: je collega’s krijgen begrip en kennis van wat iedereen doet.

Hoe beter jij je verhaal deelt, hoe groter de impact op je organisatie!

JOUW CURSUS CONTENTMARKETING EN SOCIALE MEDIA AANVRAGEN

Wil je cursusdata reserveren of meer informatie? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

 • Vermeld je voorkeursdatum, of beschrijf je vraag voor meer informatie of een offerte op maat.

VEELGESTELDE VRAGEN.

Is deze cursus Contentmarketing en Sociale Media op maat gemaakt voor mijn organisatie?

Tijdens de cursus Contentmarketing en Sociale Media komt een vast aantal onderwerpen aan bod. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze cursus aansluit bij jouw bedrijf: we bespreken jullie vragen en gebruiken jullie eigen teksten als voorbeelden voor de opdrachten.

Wil je andere onderwerpen ook aan bod laten komen? Dan is een combinatie van dagdeel-cursussen of een cursus op maat misschien iets voor jullie!

Kan een cursus ook over meerdere momenten verdeeld worden?

Kies je voor een cursus in 1 of 2 dagdelen? Dan adviseren we om ook echt een dag(deel) te reserveren voor een cursus. Zo kunnen je medewerkers hun dagelijkse werk ook echt even loslaten en zich focussen op het schrijven van steengoede teksten. Je leert sneller en efficiënter. En de theorie blijft beter hangen als je direct aan de slag kunt met oefeningen. Past dit niet in jullie planning? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zijn met meer dan 10 personen, kunnen jullie dan nog een cursus verzorgen?

Jazeker! We raden altijd aan om in kleinere groepen aan de slag te gaan. Want hoe kleiner de groep, hoe meer persoonlijke aandacht.

Meer dan 10 mensen?

Voor grotere groepen kunnen we met twee trainers komen: zo krijgt iedereen toch net zoveel individuele begeleiding. Een klassikale setting met een grotere groep kan natuurlijk ook. Je kunt ook overwegen om twee dezelfde sessies te organiseren en zo nog steeds veel ruimte te hebben voor interactie en ondersteuning van onze trainers. Twijfel je? Bel gerust even om te overleggen.

Wie geeft de trainingen?

Team Letterdesk! Iedere trainers is gespecialiseerd in één of twee onderwerpen en vertelt je er graag alles over. En ze weten waar ze het over hebben: ze combineren het verzorgen van cursussen nog elke week met schrijfopdrachten voor onze grootste klanten.

De cursus Contentmarketing en Sociale Media is nét niet wat ik zoek. Wat nu?

Misschien wordt je vraag beter beantwoord in een van onze andere cursussen?

Cursus op maat

Heb je toch iets anders voor ogen, wil je een combinatie van verschillende of een cursus over een onderwerp wat je hier niet tussen ziet staan? Bel gerust! We hebben héél veel expertise in huis en maken graag een cursus die precies het antwoord vormt op jouw vraag.

Ik wil de cursus alleen volgen, kan dat ook?

Dat kan! Je kunt een workshop of cursus ook aanvragen voor één persoon. Je krijgt dan alle aandacht en individuele begeleiding van onze trainer. Of kies voor een op maat gemaakte 1-op-1 training, waarin we precies die onderwerpen behandelen die jij interessant vindt.

Vind je dat wat veel van het goede, dan kun je ook kiezen om aan te sluiten bij een van de workshops die Letterdesk regelmatig organiseert. Neem contact op voor de meest actuele workshopdata!