DIT zijn wij.

ONS VERHAAL

Letterdesk is een tekstbureau in Nijmegen. We zijn nieuwsgierig, lopen over van enthousiasme en zijn helemaal gek van schrijven. Daarom helpen wij jou bij het vinden en vertellen van jouw verhaal. We duiken jouw wereld in en willen je écht leren kennen. Zo kunnen we een tekst schrijven die precies past bij jouw boodschap. Een effectief verhaal dat aansluit bij jou en je doelgroep. Doeltreffend en lekker leesbaar. Gewoon een goed verhaal.

Keertje kennismaken?

KRIS WIJNANDS

Is het allerliefste buiten. Verslaafd aan paprika ribbelchips en Pinterest. Op een onmogelijke missie om elke week een nieuw boek te lezen en ziet teksten het liefst zoals een goede pizza margherita: simpel & zonder onnodig moeilijk gedoe.

ELS HEKKENBERG

Bracht Franse chansons naar kantoor. Kwam nog geen escaperoom tegen waar ze niet uit ontsnapte en gaat het allerliefst kamperen met haar koters. Is gek op rode pennen, grammatica-instinkers en de jacht naar die éne anekdote die jouw tekst laat sprankelen.

YANNICK BAAY

Zoekt naar de beste schaakopening. Kan je alles vertellen over zijn favoriete sci-fi boeken. Gaat binnenkort écht beginnen aan zijn eigen boek. Maakt elke zin toch nog net wat korter en laat mensen alles over zichzelf vertellen in interviews.

ALON WINNEN

Heel fanatieke Formule 1-fan. Heeft een voorliefde voor muziek van Ed Sheeran en droomt ervan om koala’s te knuffelen in Australië. Brengt graag emoties over in verhalen en weet van een chaos aan letters altijd een logisch geheel te maken.

FREDERIQUE HUTING

Is druk met het uitbreiden van haar vinylcollectie. Zoekt regelmatig naar de mooiste parels in kringloopwinkels. Kent de laatste internettrends en volgt alle Nederlandse tv-programma’s. Gelooft heilig dat achter elke voordeur een goed verhaal schuilgaat.

LONNEKE GISKES

Legt graag mooie locaties vast met haar camera. Is regelmatig in een concertzaal te vinden. Heeft een oneindig lang bestemmingslijstje en zou, als het kon, altijd op reis zijn. Als enige niet-tekstschrijver van het stel met liefde verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor.

ANNEMARIE THÖNISSEN

Houdt van lekker koken én het daarna opeten met vrienden en familie. Ze luistert het liefst naar muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Lezen, schrijven, plannen en dingen afmaken vindt ze heerlijk om te doen en ze is helemaal happy dat ze daar haar baan van heeft gemaakt.

BRAM VAN DE VEN

Scifi-fanaticus met een passie voor creativiteit. Zoekt naar de perfecte balans tussen taaltovenaar en gitaarbouwer. Houdt van teksten die lekker ‘mand!’ zijn en is allergisch voor ‘opzoek naar’ en ‘als … zijnde’.

IRIS LAGERWEIJ

Gefascineerd door alles wat Amerikaans is. Kan in één keer een kilozak drop opeten. Houdt van wat de meeste mensen herrie noemen, maar toch echt prog rock/metal is. Spreekt en schrijft vloeiend Engels en heeft een hekel aan de it’s/its taalfout.

STORM WISSINK

Zit niet graag stil en is groot sportfanaat. Kan niet kiezen tussen de Achterhoek en Nijmegen. Heeft een passie voor muziek. Is gek op de raarste feitjes en weet alles over bloemencorso. Vertelt graag de mooiste verhalen en zet die van jou met een stormachtig vleugje op papier.

REINA LANTERS

Wandelt graag rond in een museum of op een festivalterrein. Speelt in twee voetbalteams tegelijk: in de Achterhoek en in Nijmegen. Vindt typegeluiden van toetsenborden rustgevend en tikt daarom graag teksten over allerlei onderwerpen.

Silhouet geel

MANOA GUÉRIN

Reist graag de wereld af. Verslindt ieder receptenboek op zoek naar culinaire hoogstandjes. Zou dolgraag een nachtje in de B&B van Debbie verblijven. Studeert communicatie aan de HAN en is bij Letterdesk bezig met haar afstudeeropdracht.

HUN VERHAAL

Letterdesk is een Nijmeegs bedrijf en daarom ook vol trots aangesloten bij deze mooie lokale initiatieven.