DIT zijn wij.

ONS VERHAAL

Letterdesk is een tekstbureau in Nijmegen. We zijn nieuwsgierig, lopen over van enthousiasme en zijn helemaal gek van schrijven. Daarom helpen wij jou bij het vinden en vertellen van jouw verhaal. We duiken jouw wereld in en willen je écht leren kennen. Zo kunnen we een tekst schrijven die precies past bij jouw boodschap. Een effectief verhaal dat aansluit bij jou en je doelgroep. Doeltreffend en lekker leesbaar. Gewoon een goed verhaal.

Keertje kennismaken?

KRIS WIJNANDS

Is het allerliefste buiten. Verslaafd aan paprika ribbelchips en Pinterest. Op een onmogelijke missie om elke week een nieuw boek te lezen. Ziet teksten het liefst zoals een goede pizza margherita: simpel en zonder onnodig moeilijk gedoe.

ELS HEKKENBERG

Bracht Franse chansons naar kantoor. Kwam nog geen escaperoom tegen waar ze niet uit ontsnapte en gaat het allerliefst kamperen met haar koters. Is gek op rode pennen, grammatica-instinkers en de jacht naar die éne anekdote die jouw tekst laat sprankelen.

FREDERIQUE HUTING

Is druk met het uitbreiden van haar vinylcollectie. Zoekt regelmatig naar de mooiste parels in kringloopwinkels. Kent de laatste internettrends en volgt alle Nederlandse tv-programma’s. Gelooft heilig dat achter elke voordeur een goed verhaal schuilgaat.

ALON WINNEN

Heel fanatieke Formule 1-fan. Heeft een voorliefde voor muziek van Ed Sheeran en droomt ervan om koala’s te knuffelen in Australië. Brengt graag emoties over in verhalen en weet van een chaos aan letters altijd een logisch geheel te maken.

Portret van Manoa Guerin

MANOA GUÉRIN

Reist graag de wereld af. Duikt graag in een receptenboek op zoek naar nieuwe culinaire hoogstandjes. Is daarnaast wekelijks te vinden op de padelbaan en op het terras met haar vriendinnen. Brengt als junior Officemanager orde in de chaos bij Letterdesk.

IRIS LAGERWEIJ

Gefascineerd door alles wat Amerikaans is. Kan in één keer een kilozak drop opeten. Houdt van wat de meeste mensen herrie noemen, maar toch echt prog rock/metal is. Spreekt en schrijft vloeiend Engels en heeft een hekel aan de it’s/its taalfout.

HUN VERHAAL

Letterdesk is een Nijmeegs bedrijf en daarom ook vol trots aangesloten bij dit mooie lokale initiatief.