Scoor met referenties.

GRATIS E-BOOK: ZO SCHRIJF JE OVERTUIGENDE REFERENTIES

We zijn het er allemaal over eens dat mond-tot-mondreclame het allerbeste werkt voor ons bedrijf. Maar hoe schrijf je nou goede referenties? Met ons gratis e-book helpen wij jou de meest efficiënte klantreferenties te maken. Download ‘m meteen via onderstaand formulier!

We hebben alle tips over het schrijven van een perfecte referentie gebundeld. Van uitleg over hoe het werkt tot een makkelijk stappenplan én tips om je te behoeden voor valkuilen. Zo schrijf jij klantreferenties die je meteen nieuwe klanten gaan opleveren.

Cover e-book Zo schrijf je de meest overtuigende klantreferenties - vierkant

E-BOOK: ZO SCHRIJF JIJ DE MEEST OVERTUIGENDE KLANTREFERENTIES

WAAROM JE DIT E-BOOK WILT LEZEN?

Omdat niemand nee zegt tegen gratis reclame. Omdat jij ook wel weet dat je via-via de beste én leukste klanten krijgt. En omdat er natuurlijk niks leuker is dan complimentjes ontvangen over jouw passie: je werk!

Omdat wij jou leren hoe je die complimentjes inzet om nieuwe klanten te vinden. En niet gewoon nieuwe klanten, nee, bedrijven en ondernemers die lijken op jouw favoriete klanten, waar je de mooiste klussen van krijgt en waar je echt blij van wordt. Laat ons je wegwijs maken.

In dit e-book vertellen we je alles over klantreferenties. Hoe ze werken, maar vooral ook: hoe je referenties schrijft. Hoe je je lezer blijft boeien en je tegelijkertijd je bedrijf en je skills in de schijnwerper zet. Na het lezen van dit e-book weet jij precies hoe je een overtuigende referentie maakt!

Geen zin of tijd om het e-book te lezen, maar wil je wel overtuigende referenties? Dan schrijven wij die natuurlijk ook graag voor jou. Bel, mail of app ons om te kijken hoe we je kunnen helpen.

Wil je meer weten over hoe teksten jouw bedrijf kunnen helpen? Kijk dan ook eens bij onze andere e-books.