DIT zijn wij.

ONS VERHAAL

Letterdesk is een tekstbureau in Nijmegen. We zijn nieuwsgierig, lopen over van enthousiasme en zijn helemaal gek van schrijven. Daarom helpen wij jou bij het vinden en vertellen van jouw verhaal. We duiken jouw wereld in en willen je écht leren kennen. Zo kunnen we een tekst schrijven die precies past bij jouw boodschap. Een effectief verhaal dat aansluit bij jou en je doelgroep. Doeltreffend en lekker leesbaar. Gewoon een goed verhaal.

Keertje kennismaken?

KRIS WIJNANDS

Zorgt voor 50 planten en 2 katten. Is op een missie om iedere week een nieuw boek te lezen. Verslaafd aan paprika ribbelchips & Pinterest. Superwoman met tekststructuren, queen van de kwinkslagen en blogster extraordinaire.

ELS HEKKENBERG

Fanatiek lego-verzamelaar. Kwam nog geen escape room tegen waar ze niet uit ontsnapte. Gaat het allerliefst naar het ‘lege’ Amerika. Is gek op rode pennen, grammatica-instinkers en de jacht naar die éne anekdote die jouw tekst laat sprankelen.

Yannick portret

YANNICK BAAY

Zoekt naar de beste schaakopening. Kan je alles vertellen over zijn favoriete sci-fi boeken. Gaat binnenkort écht beginnen aan zijn eigen boek. Maakt elke zin toch nog net wat korter en laat mensen alles over zichzelf vertellen in interviews.

Jodi Bel

JODI BEL

Kent elke aflevering van Friends uit haar hoofd. Houdt van Europese stedentrips, de Spaanse taal en leest graag over mensen met mooie verhalen. ‘Plannen’ is her middle name. Krijgt alarmbellen in haar ogen bij taalfouten en zet de puntjes op de i.

BO POLMAN

Droomt van een eigen alpacafarm mét koffietentje. Je mag haar ’s nachts wakker maken voor een homemade spekkoek. Gek op taalquizzen – het liefst met foutloze uitkomst. Door haar nieuwsgierigheid altijd op zoek naar de mens achter het verhaal.

Roeland Bouw

ROELAND BOUW

Luistert graag naar muziek, in allerlei genres. Las al de krant toen hij 7 jaar oud was en is nog steeds heel geïnteresseerd in politiek. Houdt van ijskoffie, maar is allergisch voor kou. Is altijd gespitst op taalfouten, ‘voor hun’ in het bijzonder.

HUN VERHAAL

Letterdesk is een Nijmeegs bedrijf en daarom ook vol trots aangesloten bij deze mooie lokale initiatieven.