DIT zijn wij.

Team Letterdesk geposeerd

ONS VERHAAL

Letterdesk is een tekstbureau in Nijmegen. We zijn nieuwsgierig, lopen over van enthousiasme en zijn helemaal gek van schrijven. Daarom helpen wij jou bij het vinden en vertellen van jouw verhaal. We duiken jouw wereld in en willen je écht leren kennen. Zo kunnen we een tekst schrijven die precies past bij jouw boodschap. Een effectief verhaal dat aansluit bij jou en je doelgroep. Doeltreffend en lekker leesbaar. Gewoon een goed verhaal.

Keertje kennismaken?

KRIS WIJNANDS

Zorgt voor 50 planten en 2 katten. Is op een missie om iedere week een nieuw boek te lezen. Verslaafd aan paprika ribbelchips & Pinterest. Superwoman met tekststructuren, queen van de kwinkslagen en blogster extraordinaire.

ELS HEKKENBERG

Fanatiek lego-verzamelaar. Kwam nog geen escape room tegen waar ze niet uit ontsnapte. Gaat het allerliefst naar het ‘lege’ Amerika. Is gek op rode pennen, grammatica-instinkers en de jacht naar die éne anekdote die jouw tekst laat sprankelen.

Yannick portret

YANNICK BAAY

Zoekt naar de beste schaakopening. Kan je alles vertellen over zijn favoriete sci-fi boeken. Gaat binnenkort écht beginnen aan zijn eigen boek. Maakt elke zin toch nog net wat korter en laat mensen alles over zichzelf vertellen in interviews.

Jodi Bel

JODI BEL

Kent elke aflevering van Friends uit haar hoofd. Houdt van Europese stedentrips, de Spaanse taal en leest graag over mensen met mooie verhalen. ‘Plannen’ is her middle name. Krijgt alarmbellen in haar ogen bij taalfouten en zet de puntjes op de i.

Maud Stekelenburg

MAUD STEKELENBURG

Heeft Noorwegen bovenaan haar travel bucketlist. Komt zelf uit de zero’s, maar is fan van jaren 80-muziek. Erg geïnteresseerd in andere culturen en ’s nachts wakker te maken voor Kue Lapis. Dankzij haar luisterend oor voel je je snel op je gemak en ontstaan de mooiste verhalen.

IRIS LAGERWEIJ

Gefascineerd door alles wat Amerikaans is. Kan in één keer een kilozak drop opeten. Houdt van wat de meeste mensen herrie noemen, maar toch echt prog rock/metal is. Spreekt en schrijft vloeiend Engels en heeft een hekel aan de it’s/its taalfout.

JASPER MARTIN

Wordt pas wakker na een plaat van Aretha Franklin en een espresso. Weet meer van de serie The Office dan nodig of wenselijk is. Het allerleukste vindt hij het bedenken van originele invalshoeken voor een verhaal dat met de nodige humor lekker wegleest.

ALON WINNEN

Heel fanatieke Formule 1-fan. Heeft een voorliefde voor muziek en droomt ervan om koala’s te knuffelen in Australië. Brengt graag emoties over in verhalen en weet van een chaos aan letters altijd een logisch geheel te maken.

HUN VERHAAL

Letterdesk is een Nijmeegs bedrijf en daarom ook vol trots aangesloten bij deze mooie lokale initiatieven.