HULP VOOR COMMUNICATIETEAM.

ASTRID RUTTEN – WERKBEDRIJF RIJK VAN NIJMEGEN

De communicatieafdeling van arbeidsbemiddelingsbedrijf WerkBedrijf werkt op heel veel manieren aan de zichtbaarheid van de organisatie. Soms is het daarbij drukker dan op andere momenten, en kunnen ze wel wat extra handjes gebruiken. Dan vliegen ze ons in: bijvoorbeeld voor verslagen van evenementen of interviews met medewerkers en kandidaten. Astrid Rutten, communicatieadviseur WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, vertelt.

OVER ONS WERK

“Kris heeft al heel wat artikelen voor ons geschreven. In het begin moesten we op inhoud nog af en toe bijsturen. Dat is heel logisch, maar werd al heel snel minder. Daar ontwikkelde ze zich snel in. Soms is het ook juist fijn om een gesprek samen te doen: iemand kan dan vragen stellen, en wij zijn er zelf bij en kunnen ons richten op de kandidaat.”

OVER ONS

“Letterdesk werkt flexibel en snel. Dat past heel erg bij onze manier van werken. Het is nog altijd gelukt om een tekst binnen de deadline in te leveren. En Kris is een fijn mens om mee te werken: de samenwerking is heel goed en ze staat open voor tips (niet over schrijven, dat kan ze wel, maar over de stijl die bij ons past).”

LEES EEN VAN ONZE VERHALEN VOOR WERKBEDRIJF