HANDBOEK HERSCHRIJVEN.

EVELINE DE CORTIE – SSH

Voor de Stichting Studentenhuisvesting (SSH) Utrecht herschreven we het personeelshandboek. Dat was rond 2014 samen met arbeidsjuristen opgesteld. Die teksten sloten niet meer aan bij de nieuwe look and feel van de SSH en dus moesten er nieuwe teksten komen. Eveline de Cortie, HR-adviseur bij SSH, vertelt hoe zij de samenwerking met ons heeft ervaren.

OVER ONS WERK

“Ons personeelshandboek was erg streng en strak geschreven. We kregen dan ook steeds vaker de vraag van ons personeel wat er nou eigenlijk stond en wat we bedoelden. Ik ben erg tevreden over het eindproduct, het personeelshandboek is nu een stuk dunner, toegankelijker en past perfect bij de nieuwe stijl van de SSH. Yannick leverde precies wat we hadden afgesproken. Het boek is een stuk overzichtelijker en goed leesbaar door de samenvatting die Letterdesk aan elk hoofdstuk heeft toegevoegd.”

OVER ONS

“De samenwerking verliep hartstikke goed. Kris was onze contactpersoon. Het prettigste vonden we vooral het proactief meedenken. Daarbij werkt Letterdesk zelfstandig en professioneel. Ze hebben het handboek helemaal naar onze wensen ingevuld en ook nog eens verbeteringen aangebracht. Daarnaast waren ze erg goed te bereiken en hebben we meerdere malen online kunnen afspreken. Al met al een hele fijne samenwerking, ik zou Letterdesk zeker aanraden!”