WEBTEKSTEN VOOR WATERRATTEN.

HANNEKE DEEN-VAN TOL – OPRICHTSTER GEBOREN ZWEMMERS

Hanneke was voor haar nieuwe website op zoek naar tekstschrijvers die haar verhaal konden vertalen naar pakkende webteksten in het Nederlands en Engels. Naar aanleiding van een eerdere leuke kennismaking met Els klopte ze bij Letterdesk aan. Wij gingen natuurlijk graag voor haar aan de slag!

OVER ONS WERK

Hanneke Deen-van Tol – oprichtster en zwemlerares bij Geboren Zwemmers: “Ik wilde een vaste lijn in mijn verhaal op de website van Geboren Zwemmers. Echt branding met tekst, dus. En dat is gelukt: de webteksten sluiten mooi aan bij wat ik wil vertellen. Ook de vertalingen waren helemaal top. Ik kan zelf wel wat Engels lezen en schrijven, maar het in elkaar zetten van een grammaticaal correcte tekst is iets anders. Dankzij Els komt mijn verhaal nu ook goed over in het Engels.”

OVER ONS

“Els luisterde heel goed naar mijn input en mijn verhaal. Ook daarbuiten verliep de samenwerking goed: we overlegden samen wanneer de teksten af moeten. Als er meer haast achter zat, kon Els snel schakelen. Dat werkt ontzettend prettig! Ik heb Letterdesk dan ook al aangeraden bij verschillende organisaties: als je op zoek bent naar tekstbranding en je verhaal goed wilt neerzetten, dan moet je bij hen zijn. Echt een goed tekst- en vertaalbureau.”

BEKIJK DE WEBSITE