WEBTEKSTEN VOOR VORMGEVERS.

HAROLD & RUUD – STUDIO VAN WANTEN

Studio van Wanten zocht creatieve schrijvers die de vernieuwde website van pakkende teksten kon voorzien. Een goede partner die meedenkt over de inhoud, houdt van heldere taal en een verhaal een twist kan geven. Ondertussen hebben we de webteksten voor Studio van Wanten mogen schrijven en werkten we mee aan projecten voor verschillende klanten. Harold & Ruud, creatieve doeners en makers bij Studio van Wanten, vertellen.

OVER ONS WERK

“Via LinkedIn vonden we Letterdesk. Hun taal en manier van schrijven sprak ons gelijk aan. Het is lastig om een goede tekstschrijver te vinden, maar Letterdesk had al snel de juiste toon te pakken. We hadden direct een klik: teksten die ons beeld versterken en andersom. Daar zijn we nog steeds erg blij mee.”

OVER ONS

“Vanaf het eerste gesprek hadden we een klik met Els: het voelde alsof we elkaar al een tijd kenden. We zijn kritisch, maar kunnen dan eerlijk tegen haar zeggen als we iets willen veranderen. Gelukkig zet Els ons ook aan het denken, want we hebben niet altijd gelijk ;). Ook staan we van haar werksnelheid te kijken: ze pakt vragen snel op en schakelt snel. We zijn blij dat we elkaar ontmoet hebben en raden iedereen Letterdesk aan, goede tekstschrijvers die inhoud laagdrempelig maakt voor de klant.”

NAAR DE WEBSITE VAN VAN WANTEN