WEBTEKSTEN MET EEN VLEUGJE STORYTELLING

homepagina Millhome

JASPER VAN ELFEREN VAN MILLHOME

De samenwerking met Millhome beviel ons goed, en daar is opdrachtgever Jasper van Elferen het helemaal mee eens. “Letterdesk voelt als een verlengstuk van ons bedrijf. Ze verdiepen zich grondig in onze complexe materie zodat ze onze projecten echt begrijpen. Daardoor leverden ze steeds weer mooi werk.”

Wat hebben we precies gedaan? We hebben Jasper al bij meerdere projecten ondersteund.

  • Voor zijn onderneming Apiwatch schreven we persberichten, blogs en webteksten. 
  • Tijdens het project Saasmanager (najaar 2023) werkten we voor het eerst samen met AI-tools en schreven we een heleboel landingspagina’s. Ook hebben we de appteksten gebruiksvriendelijk geschreven/
  • In onze derde samenwerking schreven we de webteksten voor Millhome met een vleugje storytelling. Ook werken we aan brochures en ervaringsverhalen. 

SPELEN MET NIEUWE TECHNIEKEN

Twee jaar geleden, toen we voor het eerst met Jasper samenwerkten, was werken met AI-tools nog heel vers. De wereld kende ChatGPT nog niet. “Het was leuk om samen met nieuwe technieken te spelen en dat ook aan te durven. Die combinatie was heel interessant om mee te maken: wat kan je allemaal met AI-techniek, hoe gaan tekstschrijvers hiermee aan de slag, en hoe laten ze die tools werken voor jouw merk?”, vertelt Jasper.

STAP VOOR STAP

Alle opdrachten die hij bij Letterdesk neerlegde, zag Jasper als complex. “Ik waardeer enorm hoe grondig het team zich inleest, totdat ze onze visie en projecten volledig begrijpen en vervolgens in staat is om goede resultaten op papier te zetten. Dat is geen makkelijke opgave.”

Voor Millhome hebben we de teksten stapsgewijs aangepakt, om ervoor te zorgen dat we op het juiste spoor zaten en bleven. “We begonnen met het opstellen van een homepage, en pas toen we vol vertrouwen waren dat we de juiste tone of voice, boodschap en benadering hadden vastgesteld, gingen we verder met het oppakken van webpagina’s in batches.” Dat werkte volgens Jasper heel fijn: “Die stapsgewijze aanpak werkte buitengewoon goed en prettig, omdat het mij de mogelijkheid gaf om bij te sturen waar nodig.”

BREED INZETBAAR

Over het het eindproduct is Jasper erg tevreden: “Eerst waren onze landingspagina’s technisch geschreven. We wilden toegankelijke teksten, waarin ons verhaal duidelijk naar voren werd gebracht. Teksten geschreven vanuit de doelgroep in plaats vanuit onszelf, en daar is Letterdesk heel goed in geslaagd. Letterdesk is heel breed inzetbaar, het maakt niet uit of het nu om landingspagina’s, nieuwsbrieven, of om socials gaat. Voor alles wat met tekst te maken heeft, ben je bij Letterdesk aan het juiste adres. En dan maakt het eigenlijk niet uit wie de tekst schrijft, de kwaliteit is er!”

En over de toekomst? “Ik heb nog wat projecten die ik in de toekomst wil oppakken, en dan weet ik precies bij wie ik moet aanbellen!” 

BEKIJK DE WEBSITE VAN MILLHOME