ARTIKELEN VOOR STADSMAGAZINE.

MARIE CECILE VAN BEP MAGAZINE

BEP magazine heeft een missie: minder oordelen over elkaar en elkaar juist wat meer bewonderen. In het magazine, dat uit een initiatief van Studio Bont ontstond, worden vrouwen in en uit Nijmegen in het zonnetje gezet. Voor alle edities van BEP schreven we artikelen, waaronder interviews met een aantal BN’ers. Marie Cecile Oosterhout, medeoprichter van BEP magazine en eigenaar van Studio Bont, vertelt.

OVER ONS WERK

“We waren op zoek naar een tekstbureau dat ons kon helpen bij het magazine BEP. De website van Letterdesk sprak ons erg aan en zo is de samenwerking begonnen. Voor de eerste twee edities mochten ze voor ons twee BN’ers benaderen. Een interview inplannen met een BN’er vergt veel tijd. Gelukkig hield Kris vol en dat leverde een heel mooi stuk op. Na die eerste positieve samenwerking hebben we meteen gevraagd of Letterdesk ook wilde schrijven voor de tweede BEP. Dat wilden ze graag en nu hebben ze ook een interview met Daphne Dekkers op hun naam staan. Het zijn ontzettend leuke artikelen geworden waar wij alleen maar positieve reacties over krijgen.”

OVER ONS

“Letterdesk dacht goed mee met input voor het magazine. Ze hebben bijvoorbeeld meegedacht aan welke vrouwen we nog meer konden benaderen. We hebben veel gehad aan de tips die ze gaven. Als klanten vragen of we vaste tekstschrijvers hebben, dan noemen we altijd Letterdesk. Vaak kennen ze Letterdesk dan al. Dat zegt genoeg, denk je niet?”

MEER OVER BEP