KLANTREFERENTIES SCOREN.

MARIEKE VERHOEVEN – STEMPL

Stempl is een bureau voor employer branding dat organisaties helpt om aantrekkelijk te zijn om voor te werken. Marieke Verhoeven ondersteunt bedrijven bij het werven en behouden van goede mensen. Voor Stempl schreven we klantreferenties voor de nieuwe website op basis van telefonische interviews. Marieke Verhoeven – oprichter en eigenaar vertelt.

OVER ONS WERK

“Ik vond het heel fijn dat Letterdesk mijn klanten heeft gebeld en de referenties heeft geschreven in mijn eigen stijl. Het voelde voor mij een beetje gek om zelf met die klanten te bespreken wat ze van mij vonden. Doordat zij dat gedeelte voor mij uit handen namen, kon de klant vrijuit praten over hun ervaring met Stempl. Dat voelde onafhankelijker. En met een briefing kon ik toch heel duidelijk aangeven welke punten ik graag terug wilde zien. Ik was blij met de referenties, zowel qua inhoud als qua tekst. Die paste precies binnen mijn marges en stijl.”

OVER ONS

“De flexibiliteit die Letterdesk biedt, werkt erg goed voor mij. Schrijven kan ik zelf ook, maar het kost mij te veel tijd. Ik doe er lang over om iets in geschreven tekst duidelijk te maken. Kris luistert goed en weet het verhaal in mijn hoofd structuur en focus te geven. Dat vertaalt ze naar een toegankelijke tekst die lekker leest. En vaak is dat precies wat ik wilde zeggen. Daarom blijf ik graag bij Letterdesk terugkomen.”

LEES ONS WERK VOOR MARIEKE