HERSCHRIJVEN PERSONEELSHANDBOEK.

MARLIE SANDERS – GEMEENTE HORST AAN DE MAAS

Voor gemeente Horst aan de Maas herschreven we het personeelshandboek. Dat bestond nog uit allemaal losse bestanden met verschillende auteurs, niveaus en stijlen. Wij voegden alle bestanden samen en herschreven en herstructureerden het bestand tot één leesbaar, begrijpelijk en goed toegankelijk geheel. Lees hoe Marlie Sanders, HRM-adviseur van de gemeente, onze samenwerking heeft ervaren.

MARLIE OVER ONS WERK

“Wij wilden een handboek dat compleet en goed leesbaar was. Alle inhoudelijke afspraken moesten echter onveranderd blijven. Wij zijn heel blij met het resultaat. We hebben gemerkt hoe belangrijk het is om goed met elkaar te blijven communiceren in een uitgebreid project zoals dit. Kris wees ons op stukken die meer toelichting nodig hadden en stelde kritische vragen over de inhoud. Die samenwerking met Kris verliep heel prettig.”

MARLIE OVER ONS

“Kris was meedenkend, kritisch en ging resultaatgericht te werk. Ze pakte zaken goed op en handelde ze ook snel af. Wij vonden dat heel fijn. De samenwerking met Letterdesk gaan we zeker bij anderen aanbevelen!”