WEBTEKSTEN VOOR NICHEMARKT.

MICK GEERITS VAN DECONCERN

Mick Geerits, oprichter en mede-eigenaar van Deconcern, deelt zijn ervaringen. Deconcern heeft een softwaretool gemaakt waarmee bedrijven snel en automatisch kunnen checken of ze werken met Zeer Zorgwekkende Stoffen. Dat moet je namelijk officieel vastleggen bij de overheid, en daar heb je allerlei checks en controles voor nodig.

OVER ONS WERK

“Yannick heeft voor ons een basispakket webteksten geschreven, vier pagina’s in totaal. Over door een ander eerder geschreven teksten waren we qua toon en mate van leesbaarheid niet helemaal tevreden. Yannick schreef de eerste pagina nadat we waren langs geweest. Dit was gelijk een stuk leesbaarder. Na het implementeren van de teksten op de site, heeft Yannick nog een laatste scan gedaan. Tekstschrijven is een vak apart, daar zijn wij niet in thuis, dus dit was een hele fijne oplossing.”

OVER ONS

“De flexibiliteit met van het script afwijken en een laatste scan inplannen was erg fijn. Verder hadden we weinig omkijken naar de teksten, alles verliep soepel en Letterdesk droeg echt het project. En dat met kwaliteit, snelheid en professionaliteit!”

BEKIJK DE WEBSITE