WORKSHOPS VOOR STUDENTEN.

MING EBBINKHUIJSEN – COMMUNICATIEWETENSCHAP (RU)

De opleiding Communicatiewetenschap van de Radboud Universiteit in Nijmegen verzorgt ieder jaar een cursus Professionalisering, waarin studenten via praktische workshops van alles leren over onderwerpen die ze tijdens hun studie of loopbaan kunnen gebruiken. Voor die cursus geven wij verschillende workshops, waaronder Helder schrijven, SEO en Online Schrijven en Persbericht Schrijven. Ming Ebbinkhuijsen, docent Communicatiewetenschap, vertelt.

OVER ONS WERK

“De workshops van Letterdesk sluiten perfect aan bij de opleiding. Studenten krijgen al veel wetenschappelijke schrijfvaardigheden aangeleerd, maar komen later ook terecht in communicatiefuncties of in de marketing of journalistiek. We merken daarom dat er veel behoefte is aan praktische schrijftips.”

OVER ONS

“We krijgen superpositieve reacties van de studenten. De workshops zitten altijd vol, dat zegt toch genoeg? De studenten geven aan dat ze de tips meteen kunnen toepassen in de praktijk. Het is fijn samenwerken met Els en Kris. Ze zijn flexibel en zorgen dat de workshops altijd precies aansluiten bij onze wensen.”