OPFRISBEURT VOOR PORTFOLIO.

NATHALIE DEN HERTOG – WSD GROEP

Het dienstenportfolio op de website van WSD kon wel een opfrisbeurt gebruiken, vond communicatieadviseur Nathalie. “Onze diensten stonden vooral op papier beschreven en dat wilden we omzetten naar een digitale versie: webpagina’s. Ook wilden we dat de teksten in een toegankelijke, voor iedereen begrijpelijke schrijfstijl werden geschreven.”

OVER ONS WERK

Via een collega kwam Nathalie bij Letterdesk terecht. “De tekstschrijver waar ik normaal mee werk had geen tijd, maar dit project had veel haast. Letterdesk kon de klus gelukkig meteen oppakken. De schrijvers namen heel gemakkelijk de stijl uit onze voorbeeldtekst over. Hierdoor zijn de teksten heel erg ingekort én lekker leesbaar. Eigenlijk is het met minder woorden is het een stuk duidelijker geworden. Precies wat we nodig hadden.”

OVER ONS

“Ik heb vooral contact gehad met Yannick en dat was heel prettig. Hij was heel duidelijk, pakte alles snel op en de communicatie was ook erg goed. Het was fijn dat de teksten in één keer goed waren en ook snel kon gebeuren. Toen ik op zoek was naar een partij voor dit project zat ik best op hete kolen. Ik vond het dan ook heel prettig dat ik gewoon via Whatsapp contact had met Letterdesk. Wanneer iets af moet, wil je namelijk niet wachten.”

“Ik raad Letterdesk aan iedereen aan! Ze leveren snel, komen hun afspraken na en wat ze leveren is ook van goede kwaliteit.”