WORKSHOPS VOOR STARTENDE ONDERNEMERS.

DEELNEMERS VIA STARTUP NIJMEGEN

Voor StartUp Nijmegen verzorgen we verschillende workshops, van Helder Schrijven tot SEO en Online Schrijven en AI en Copywriting. StartUp Nijmegen helpt startende ondernemers groeien met onder andere werkplekken, netwerken en gratis workshops. We leren ondernemers goede en effectieve teksten te schrijven, met praktische tips en uitgebreide feedback op hun eigen werk. Deelnemers van workshops bij StartUp Nijmegen vertellen.

Judith Linders

“De combinatie van theorie en werken aan je eigen tekst maakt de workshop levendig en praktisch. Het enthousiasme en de deskundigheid van de trainers hebben me geholpen om de over mij-tekst voor mijn website eindelijk goed te verwoorden.”

Silke van Deelen

“De workshop van Letterdesk is laagdrempelig en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde schrijvers. Door hun persoonlijke advies is het zowel een aanrader voor mensen die (voor het eerst) hun eigen (web)teksten willen schrijven als voor ervaren tekstschrijvers die toe zijn aan een ‘opfrisworkshop’.”

Edwin Wiggers

“Ik vond het een zeer waardevolle workshop! Ze keken niet alleen taaltechnisch naar mijn tekst, maar ook naar de achterliggende boodschap. Daarmee zetten ze mij op scherp en werden mijn verwachtingen overtroffen.”

Clemens Kampert

“Letterdesk leert om je tekst effectiever te maken voor de klant, personeel of zakelijke connecties, zonder dat de auteur zijn signatuur verliest.”