SEMI-MEDISCHE CONTENTMARKETING.

Referentie Theo van Serelys

THEO VAN SÉRÉLYS NEDERLAND

SNELLE EN SOEPELE SAMENWERKING RESULTEERT IN STERKE TEKSTEN

Theo Bijkerk startte recent als distributeur voor Sérélys Pharma in Nederland. Een bedrijf in voedingssupplementen op basis van pollenextracten voor verschillende lichamelijke klachten, zoals de menopauze, slaapstoornissen en incontinentie. “Ik was op zoek naar sterke teksten. Je hebt ook allerlei goedkope alternatieven met AI, maar ik wilde echte handgeschreven teksten.” Zo kwam Theo bij ons uit voor het schrijven van productpagina’s en blogposts.

HELDERE COMMUNICATIE

Vanaf het eerste moment beviel het Theo bij Letterdesk. “De intake ging perfect, alles was snel duidelijk. Het was kort maar krachtig. Frederique stelde de juiste vragen, luisterde naar mijn wensen en snapte goed wat ik bedoelde. De samenwerking verliep hierdoor erg vlekkeloos. Het contact met Frederique ervaarde ik als erg prettig en toegankelijk. Het contact was namelijk erg persoonlijk en niet te formeel.”

VERWACHTING VERSUS RESULTAAT

“Ik verwachtte teksten die ik zo kon publiceren, waarbij je ziet dat iemand er echt aandacht aan heeft besteed. Je hebt tegenwoordig zoveel computerteksten, dus ik wilde echt graag leesbare artikelen. En het resultaat mag er zijn, het zijn hartstikke nette teksten en ook nog eens snel geleverd. De categorie- en blogpagina’s zijn supergoed! De verwachting is meer dan waar gemaakt.”

WAT JE ERAAN HEBT

“Het doel was om het complete stukje contentmarketing uit handen te laten nemen, en dat is gelukt! Vanaf de intake verliep alles soepel. Ik zou Letterdesk dan ook zeker aanraden als je tekstschrijvers nodig hebt. Je vertelt over je wensen en verder ben je er niet erg druk mee. Je wordt volledig ontzorgd, de schrijfstijl is van hoge kwaliteit en alles gaat snel. Letterdesk is erg prettig om mee samen te werken!”