AI-INSPIRATIE VOOR CONTENTTEAM.

Referentie Alliander

TIM HEIJLTJES VAN ALLIANDER

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Alliander, en volgens senior content specialist Tim Heijltjes is dat wederzijds. “Samenwerken met Letterdesk voelt als een partnerschap. Ik nam hen niet voor niets mee in mijn overstap naar Alliander. Het contact verloopt heel soepel en we zijn goed op elkaar ingespeeld.”

Wat Letterdesk doet voor Alliander? We herschreven bijvoorbeeld een brochure en slidedeck, en gaven daarna een workshop over AI en Copywriting aan Tim en zijn collega’s. “Mijn collega’s zijn heel enthousiast over de workshop. Els en Yannick van Letterdesk lieten zien dat AI echt van toegevoegde waarde kan zijn voor ons vak.”

DENKEN IN OPLOSSINGEN

Na de workshop merkt Tim dat er iets waardevols is ontstaan: “Collega’s proberen nu voornamelijk uit wat ze hebben geleerd. We zijn één week verder, maar ze passen de kennis al toe in de praktijk. De collega’s die er niet bij waren raken geïnspireerd door de anderen. Ze vertellen wat ze geleerd hebben tijdens de workshop van Letterdesk. Er is namelijk veel meer mogelijk dan ze dachten!”

“Letterdesk dacht daarnaast proactief mee in oplossingen. Tijdens de workshop wisten enkele collega’s niet goed wat AI voor hen specifiek kon betekenen. De trainers van Letterdesk stuurden naderhand extra tips en mogelijkheden. Superfijn dat ze op die manier reageren. Met alle nieuwe ontwikkelingen op AI-gebied nodig ik ze graag nog een keer uit voor een workshop!”

DIRECT IN HET ONDERWERP DUIKEN

Ook het herschrijven van teksten had een duidelijke meerwaarde. Het eindproduct is goed gelukt, volgens Tim: “De brochure is nu toegankelijker, meer doelgroepgericht en in lijn met onze stijl. Het redigeren van de tekst paste niet in onze planning, maar bij Letterdesk pakten ze het meteen op. De samenwerking met hen verloopt altijd erg goed, omdat ze direct het onderwerp in duiken. Ze doen moeite om de informatie te doorgronden, waardoor je meteen een inhoudelijk gesprek hebt met elkaar. Els kwam direct met goede tips!”

DE CHARME VAN LETTERDESK

“Bij Letterdesk denken ze mee in de wereld waarin ik werk. Dat maakt dat ik zo graag met hen samenwerk. De charme van Letterdesk is dat je snel een partner vindt. Ik zou Letterdesk ook zeker aanraden aan andere bedrijven. Onze samenwerking is in ieder geval voor de lange termijn en deze projecten zijn een mooie start voor die in de toekomst bij Alliander!”