OFFERTETEKSTEN LATEN SCHRIJVEN.

HELDERE OFFERTETEKSTEN DIE JOUW OPDRACHTEN BINNENHALEN

Veel bedrijven gebruiken een standaardtekst voor hun offertes, die ze negen van de tien keer van internet hebben geplukt. Een red flag als je het ons vraagt. Want offertes zijn ontzettend belangrijk voor je bedrijf. Offerteteksten laten schrijven is daarom de perfecte oplossing!

Het binnenhalen van een opdracht begint bij de tekst op jouw offerte. Je prijs kan uitstekend zijn, maar als de klant niks begrijpt van jouw tekst, er allemaal spelfouten in de tekst staan, of het gewoonweg niet klopt, is de kans kleiner dat de klant met jouw in zee gaat. Laat daarom jouw offerteteksten schrijven door tekstschrijvers!

Meteen aan de slag?

PERSOONLIJKE OFFERTETEKSTEN

Een klantgerichte offerte zie je zelden. Tijd om boven jouw concurrenten uit te steken dus! Denk eens terug aan offertes die je zelf hebt gekregen. Meestal zit er wel één offerte bij die er met kop en schouders bovenuit steekt. Waarvan je denkt: dit bedrijf heeft dé oplossing voor mijn probleem! Waar komt dat toch door? Hoe komt het dat sommige offertes je meteen raken? En hoe komt het dat je bij die andere offertes die klik niet direct voelt? We kunnen het kort houden: ze zijn onpersoonlijk, erg formeel en veel te lang. Dat kan beter!

OFFERTETEKSTEN LATEN SCHRIJVEN VOOR THE WIN

‘Offerteteksten laten schrijven is alleen iets wat grote bedrijven doen’. Nee hoor! Helemaal niet zelfs. Ook als startup of mkb ér is iedere klant die jij binnenhaalt erg belangrijk. Daarnaast heeft het laten schrijven van offerteteksten genoeg voordelen, kijk zelf maar:

  1. Een goede offertetekst geeft vertrouwen.
  2. Ben je een communicatie- of tekstbureau? Dan laat je op deze manier direct zien wat je in huis hebt.
  3. Je onderscheidt jezelf van de rest.
  4. Je zet jezelf neer als expert, de expert waar jouw potentiële klant precies naar op zoek is.
  5. De kans is groter dat jij opdrachten binnenhaalt.

Tijd om jouw offerteteksten te laten schrijven door experts! Op die manier hou jij je bezig met waar jij goed in bent, en helpen wij je uit de brand. Waar wacht je nog op?

Wij schrijven ze voor je!