REFERENTIES LATEN SCHRIJVEN.

VERGROOT HET VERTROUWEN IN JOUW MERK

Een referentie kan net dat laatste stukje bevestiging geven, waardoor een klant voor jou kiest en niet voor je concurrent. Maar zelf vragen om complimentjes en wat je contactpersoon van je vindt, kan gek voelen. Referenties laten schrijven is daarom de perfecte oplossing. En een absolute must als jij wilt laten zien wat je waard bent!

Vooral als startup zijn referenties ideaal om vertrouwen te wekken bij jouw doelgroep. Ze laten zien dat je het kan. En dat je een fijne samenwerkingspartner bent die afspraken nakomt. Met referenties kun je jouw imago versterken. En laten zien dat je écht doet wat jouw website belooft. Dat is precies wat je toekomstige klanten willen weten!

Meteen aan de slag?

REFERENTIES LATEN SCHRIJVEN VOOR GELOOFWAARDHIGHEID

Woorden van anderen hebben nou eenmaal meer geloofwaardigheid dan wanneer je zelf vertelt hoe goed je bent. Je kunt een uitgebreide marketingcampagne optuigen om te laten zien dat je de beste bent. Maar je kunt het beter bewijzen! De voordelen van referenties laten schrijven:

  • Je kiest zelf welke klanten aan het woord komen. Die ene klant waarmee het mailcontact wat stroef ging, is misschien niet de beste kandidaat. Die ene klant waarvan je er wel meer zou willen, die wél!
  • Je kunt alle onderdelen van je bedrijf laten zien. Bied je zes verschillende diensten aan? Zet dan ook zeker minstens zes referenties online.
  • Een referentie werkt beter dan alleen het logo van een klant.
  • Persoonlijke quotes van klanten zorgen voor het meeste vertrouwen.

Waarom referenties laten schrijven?

Het voelt misschien wat te veel als ‘complimentjes vissen’ als je zelf aan de slag gaat met je referenties. En wist je dat de kans groter is dat klanten hun échte ervaringen delen met een buitenstaander? Daarnaast weten tekstschrijvers ook het allerbeste hoe ze jouw USP’s op een overtuigende manier naar voren laten komen. Lijkt het je wel wat, referenties laten schrijven voor jouw website?

Wij schrijven ze voor je!

REFERENTIES DIE WIJ VOOR ONZE KLANTEN VERZORGEN

INTERVIEWS MET KLANTEN

“Ik vond het heel fijn dat Letterdesk mijn klanten heeft gebeld en de referenties heeft geschreven in mijn eigen stijl. Het voelde voor mij een beetje gek om zelf met die klanten te bespreken wat ze van mij vonden. Doordat zij dat gedeelte voor mij uit handen namen, kon de klant vrijuit praten over hun ervaring met Stempl. Dat voelde onafhankelijker”, vertelt Marieke van Stempl.

Meer lezen over de referenties van Stempl