SEO-TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN.

VERLEID JE KLANTEN MET SEO-TEKSTEN

SEO-teksten laten schrijven voor meer bezoekers, hoe werkt dat? En wat zijn het voor teksten? SEO-teksten bevatten bepaalde zoekwoorden. Niet zomaar zoekwoorden: zoekwoorden die passen bij jouw product of dienst. We leggen je uit hoe zoekwoorden werken, en waarom ze zo belangrijk zijn.

Je kan winnen van Google’s algoritme met SEO! Google bepaalt namelijk op basis van een aantal kenmerken wat gebruikers als eerste te zien krijgen in de zoekresultaten. Daarbij spelen de gekozen zoekwoorden de grootste rol. Speel daar op in met SEO-teksten, door de juiste zoekwoorden te gebruiken. SEO-teksten laten schrijven is daarom een must!

Meteen aan de slag?

MET SEO-TEKSTEN NAAR EEN VOLGEND LEVEL

Door SEO-teksten te laten schrijven, bereik je meer. We zetten de voordelen voor je op een rijtje.

  1. Misschien wel het belangrijkste voordeel van SEO-teksten laten schrijven, is dat je hoger in de zoekresultaten Dat levert je meer kliks op. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken bij een bepaald onderwerp, zien zoekmachines jouw content als relevanter voor lezers.
  2. Je komt niet alleen verder bovenaan te staan, je krijgt ook meer naamsbekendheid. Door over verschillende onderwerpen SEO-teksten of blogs te laten schrijven, komt je bedrijf bij meerdere zoektermen naar boven. Makkelijke manier van reclame maken dus!
  3. Door goed gebruik te maken van SEO, blijf je bij mensen on top of mind. Ze komen je vaak tegen, en denken hierdoor vaker aan jouw bedrijf. Zo kloppen ze sneller bij jou aan, als ze een vraag hebben die lijkt op teksten die ze al gelezen hebben.

Maar hoe zit het met SEO voor alternatieve zoekmachines? Of vind je het lastig om SEO-teksten te schrijven? Lees dan eens hoe je effectieve en doelgericht webteksten kunt schrijven. Of laat je SEO-teksten door ons schrijven, dat kan natuurlijk ook.

Wij schrijven ze voor je!

ZO DOEN WIJ DAT

SEO-TEKSTEN VOOR NIEUWE MARKT

Theo Bijkerk startte recent als distributeur voor Sérélys Pharma in Nederland. Een bedrijf in voedingssupplementen op basis van pollenextracten voor verschillende lichamelijke klachten, zoals de menopauze, slaapstoornissen en incontinentie. “Ik was op zoek naar sterke SEO-teksten. Je hebt ook allerlei goedkope alternatieven met AI, maar ik wilde echte handgeschreven teksten.” Zo kwam Theo bij ons uit voor het schrijven van productpagina’s en blogposts.

MEER OVER DEZE SAMENWERKING