WORKSHOPS TONE-OF-VOICE EN HELDER SCHRIJVEN.

FIONA MÜLLER – IXTA NOA

De medewerkers van Ixta Noa konden hulp gebruiken bij het opstellen van zakelijke subsidieaanvragen. Fiona was namelijk regelmatig bezig met het herschrijven van alle aanvragen om ze op hetzelfde taalniveau te krijgen. Haar wens was dat alle collega’s op eenzelfde schrijf- en taalniveau zouden zitten, zodat alle aanvragen in één keer klaar zijn. Daarom zijn we bij Ixta Noa langs geweest voor een workshop Tone of Voice en Helder Zakelijk Schrijven. Fiona Mueller, beleidsmedewerker Kwaliteit bij Ixta Noa, vertelt.

OVER ONS WERK

“De workshop was nóg meer dan we hadden verwacht. Kris en Alon bespraken voorbeelden uit onze praktijk en zetten ons gelijk aan het werk onder hun begeleiding. Het was een persoonlijke workshop die toegespitst was op ons vakgebied en onze wensen. Achteraf kregen we ook nog een uitgebreide samenvatting. Fijn dat we niet zelf aantekeningen hoefden te maken, maar dat we aandachtig mee konden doen. Ik merk nu al enorme verschillen in de teksten van collega’s die wel en niet bij de workshop aanwezig waren.”

OVER ONS

“Ik volgde Letterdesk al een tijdje op social media. Dus toen ik merkte dat Ixta Noa wel wat hulp kon gebruiken, wist ik meteen dat ik bij hen moest aankloppen. Online vond ik ze al erg leuk en verfrissend overkomen en dit waren ze in het echt gelukkig ook! Hun jonge, vernieuwende kijk op de werkelijkheid sluit goed aan op onze werkwijze.”