MAGAZINES VOOR HUURDERS.

GABY VAN TANKEREN – DESTION

Voor Destion schrijven we op basis van interviews met de Huurdersraad, het jaarlijkse magazine voor de huurders. Een blad van de huurders, voor de huurders. Gaby, medewerker PR en communicatie bij Destion, riep onze hulp in voor het schrijven van begrijpelijke teksten die gaan over Destion, maar vanuit de Huurdersraad worden verteld. Lees wat zij van onze samenwerking vindt.

OVER ONS WERK

“Wat Letterdesk voor ons schrijft, ziet er altijd fantastisch uit. Daar zijn we allemaal heel blij mee. Het is een hele klus om het verhaal van de leden van de Huurdersraad kort op papier te zetten op een manier dat iedereen hun verhaal kwijt kan en zich er zelf in terug vindt. De teksten zijn keer op keer precies wat we voor ogen hadden. Het verhaal loopt lekker, roept geen vragen op, en is leesbaar geschreven op B1-niveau. De teksten zijn hierdoor inzetbaar voor onze brede doelgroep en de Huurdersraad kan de door hunzelf ingebrachte onderwerpen vertellen, dat is heel fijn. Zonder Letterdesk was dat niet gelukt.”

OVER ONS

“Vanaf het eerste moment was het contact goed, het voelde direct vertrouwd en de samenwerking was erg fijn. Belangrijk was het dat het ook gold voor het contact met de Huurdersraadsleden. In de samenwerking met Letterdesk waren er korte lijnen. Els was altijd bereikbaar, dacht mee, en bood extra’s. Ook tijdens moeilijke tijdens stond Els ons bij en dacht mee met het schrijven van een in memoriam.”

“De schrijvers van Letterdesk zijn erg flexibel en pasten van alles aan, maar meestal waren de teksten in één keer goed. Bij Letterdesk werken hele prettige mensen, die fijne teksten afleveren. Ook hun blogs zijn erg leuk. Kortom, een leuk, jong en vooruitstrevend bedrijf waar je erg prettig mee kan sparren en mee kan samenwerken!”

Bekijk de Huurderspraad