PERSOONLIJKE TEKSTHULP.

MEMET INAL – COMPLETI

Memet Inal was voor onder andere zijn LinkedIn-posts, motivatiebrief en scriptiecheck op zoek naar tekstschrijvers waarmee hij klikte die zijn woorden op papier konden zetten in zijn zoektocht naar een nieuw project. Als persoonlijke teksthulp doken wij natuurlijk graag in zijn verhaal!

MEMET OVER ONS WERK

“Voor alle teksten leverde ik een opzet aan. Ik gaf aan op welke kernzinnen de focus moest liggen en Yannick maakte notities van alles wat ik zei. Zijn luisterend oor zag je terug in de teksten: ze zitten goed in elkaar en vatten samen wat ik wil vertellen. Mijn motivatiebrief was gericht op één functie, maar toch kon ik de meeste stukken ook voor andere motivatiebrieven gebruiken.”

MEMET OVER ONS

“Ik had een aantal deadlines die ik echt moest halen. Daardoor had ik vooral veel lastminute klussen, maar Yannick vond altijd de tijd om me toch nog te helpen. Het contact verliep goed, Yannick reageerde snel. We planden regelmatig afspraken, live of online, zodat we de voortgang konden bespreken. Hij wist mijn woorden goed te vangen en hield rekening met de kernwoorden die ik wilde benadrukken: erg prettig!”