ONZE WORKSHOPS.

HELDER SCHRIJVEN

Ons paradepaardje! In een workshop van 2 uur leren we jou en je collega’s om je teksten kort, helder en overtuigend te houden. Aan de hand van voorbeelden, feedback op je eigen teksten en quizjes nemen we jullie interactief mee langs allerlei onderwerpen: van structuur en opbouw tot woordgebruik en de toon van je tekst. We leren je heldere mails opstellen én overtuigend schrijven. En we houden het natuurlijk lekker luchtig.

We geven deze workshop voor groepen van 2 tot 8 personen vanaf € 495 excl btw. Ben je met een grotere groep? Vinden we ook heel leuk! Neem contact op en we maken graag een prijs op maat!

FREE PUBLICITY

Je hebt een idee, een product, een evenement of goed doel. Dat verdient media-aandacht! Maar budget, dat is er natuurlijk niet. Hoe zorg je er dan toch voor dat jouw verhaal verspreid wordt? In deze workshop leggen we uit wat free publicity is en hoe je het meest succes hebt met persberichten. Het is ook een praktische workshop waarin we aan de slag gaan met jouw eigen persbericht.

Omdat we het lekker interactief willen houden, is deze workshop voor maximaal 8 personen. Workshopprijs vanaf € 495 excl btw (voor 2 uur). Meer mensen? Dan gaan we graag in groepjes aan de slag.

VAN PAPER TOT PERSBERICHT

Wetenschappers ontdekken de gaafste dingen. Maar ze zijn ook de meest wollige schrijvers (geintje, dat zijn natuurlijk advocaten!). Wil je leren hoe je de bevindingen uit je scriptie of onderzoek toegankelijk opschrijft voor de rest van de wereld? In deze workshop brengen we wetenschapsjournalistiek en wetenschappelijk schrijven samen. Zodat jouw complexe materie ook gewoon algemene kennis kan worden.

Wil je met 2 tot 8 personen met ons aan de slag? Dat kan vanaf € 495 excl btw (voor 2 uur). Grotere groep of dieper op de materie ingaan? Dan geven we je een prijs op aanvraag.

SEO EN BLOGGEN

SEO, SEA, landingspagina’s en ranking. Als je bezig bent met je eigen website heb je er ongetwijfeld over gehoord. Maar wat is het nou precies en hoe werkt dat, SEO-schrijven? In samenwerking met een SEO-marketeer geven we je in 2 uur uitleg over alles wat je moet weten rondom optimalisatie: je leert de basis van de techniek en zoekwoordenonderzoek en we vertellen je over effectief SEO-schrijven en relevant bloggen.

Deze workshop is beschikbaar voor 1 tot 8 personen, vanaf € 495 excl btw. Voor grotere groepen maken we een prijs op maat.

STORYTELLING

Droge kost lekker leesbaar maken: gewoon een goed verhaal. Dat is onze oerkracht. In deze workshop leggen we je uit hoe je dat doet: storytelling! Hoe je van een saaie tekst een spannend verhaal maakt. Hoe je van jouw klanten helden maakt. En hoe jij en je bedrijf de reddende engel zijn. In een workshop van 2 uur leren we je jouw bedrijfsverhaal vormgeven. Zonder er een ongeloofwaardig sprookje van te maken, maar waar je nog wel lang en gelukkig van leeft.

Prijs vanaf € 495 excl btw voor groepen van 2 tot 8 personen. Grotere groep? Dan maken we een prijs op maat.

1-OP-1 TRAJECT

Weten jouw collega’s altijd de puntjes op de i te zetten, maar kun jij nog wel een inhaalslag gebruiken? Of wil je als zzp’er de teksten op je website en in je brochure gewoon zelf lekker kunnen schrijven? We gaan samen met je aan de slag. Eén op één. We kijken naar jouw teksten en geven je handvaten om het in de toekomst zélf te kunnen doen. Van doelgroepdenken tot spellingsregels: en helemaal afgestemd op jouw vraag.

Een basistraject bestaat uit een intake, twee online feedbackrondes en twee persoonlijke sessies van een uur (vanaf € 350 excl. btw). Natuurlijk stemmen we het traject graag af op jouw wensen en krijg je dan een offerte op maat.

EN ER IS MEER…

Heb je een andere tekstvraag waar je meer over wilt leren? Een schrijfonderwerp waar je je collega’s graag mee helpt? Ook dan hebben we altijd een oplossing voor je. In overleg maken we een workshop of training die precies aansluit bij jullie vraag. Die jullie verrast en inspireert en er vooral voor zorgt dat al jullie teksten gewoon nét iets beter worden. Gewoon een goed verhaal!

 

EVEN OVERLEGGEN?

WIL JE MEER WETEN?

Vertel ons wat je wilt weten: we nemen graag contact met je op. Dan vertellen we je alles over de mogelijkheden.

WORKSHOPS EN CORONA

We komen het liefste gewoon bij je langs of regelen een locatie om een workshop live te verzorgen! Mocht dat op het door jou gewenste moment niet kunnen in verband met de geldende coronamaatregelen – of vind je het gewoon prettiger -, dan bieden we ook een online versie van onze workshops. Via Teams, Zoom of een platform naar je keuze nemen we je ook graag mee in ons verhaal.

Heb je hier vragen over of wil je even overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

EVEN OVERLEGGEN?

WOORDEN OVER ONS.