CONTENT LATEN SCHRIJVEN DOOR EEN TEKSTBUREAU.

CONTENT LATEN SCHRIJVEN DOOR EXPERTS

Content is king: van socialmediaposts tot blogs, een magazine of nieuwsbrieven. Het is een belangrijk onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie van iedere organisatie. Maar je hebt niet altijd de tijd of de menskracht om daar werk van te maken. Dat is precies waarom marketingprofessionals content laten schrijven door een tekstbureau! Dus, wil jij je ook focussen op de grote lijnen en zorgen dat je teksten in goede handen zijn?

Meteen aan de slag?

WAAROM CONTENT LATEN SCHRIJVEN EEN GOED IDEE IS

Professioneel geschreven content helpt je jouw doelgroep te bereiken en je doelen te behalen. De voordelen van je content laten schrijven:

  • Consistente kwaliteit

Een tekstschrijver heeft ervaring in het schrijven van verschillende soorten content. Met verschillende tekstschrijvers bij elkaar heb je bovendien vaak te maken met verschillende expertises die elkaar aanvullen. Jouw content laten schrijven bij een tekstbureau is daarom verstandig. Je kunt voor allerlei opdrachten aankloppen en verzekerd zijn van goede, consistente kwaliteit.

  • SEO-geoptimaliseerd

Mensen zijn niet de enige die goede content waarderen, zoekmachines worden er ook blij van. En als je beter vindbaar bent in de online zoekresultaten, komt jouw doelgroep sneller bij je teksten terecht.

  • Toegespitst op jouw doelgroep

Een professionele tekstschrijver past een tekst aan op de wensen van verschillende doelgroepen. Zo krijg je een tekst die goed aansluit op de specifieke interesses en behoeften van jouw doelgroep. Dat helpt je om je doelen te behalen. Bovendien bouw je sneller een goede relatie op met je doelgroep(en) als je hun taal spreekt.

  • Tijdsbesparing

Het schrijven van content kan tijdrovend zijn. Als je deze taak uit handen geeft, houd je meer tijd over voor andere belangrijke bedrijfsactiviteiten.

Dus, zoek je ijzersterke content zonder zorgen?

Wij schrijven die voor je!

CONTENT LATEN SCHRIJVEN: ZIJ GINGEN JE VOOR

EXTRA HANDJES OP PIEKMOMENTEN

De communicatieafdeling van arbeidsbemiddelingsbedrijf WerkBedrijf werkt op heel veel manieren aan de zichtbaarheid van de organisatie. Soms is het daarbij drukker dan op andere momenten, en kunnen ze wel wat extra handjes gebruiken. Dan vliegen ze ons in: bijvoorbeeld voor verslagen van evenementen of interviews met medewerkers en kandidaten.

Lees de referentie van WerkBedrijf

ELK KWARTAAL NIEUWE BLOGS

Letterdesk verzorgt de content voor KATE Innovations, dat innovatieve oplossingen beidt om taxatierapporten efficiënter op te stellen. We bespreken periodiek wat er nodig is qua content en werken blogs en andere artikelen zelfstandig uit.

Lees hoe zij dat ervaren

ECHTE CONTENT LATEN SCHRIJVEN

Sérélys Pharma is een bedrijf in voedingssupplementen op basis van pollenextracten voor verschillende lichamelijke klachten, zoals de menopauze, slaapstoornissen en incontinentie. “Ik was op zoek naar sterke teksten. Je hebt ook allerlei goedkope alternatieven met AI, maar ik wilde echte handgeschreven teksten.” Zo kwam Theo Bijkerk bij ons uit voor het schrijven van productpagina’s en blogposts.

Lees hoe hij de samenwerking vindt

MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Als eigenaar van Shingyo zocht Tom iemand die hem kon helpen met het schrijven van zijn maandelijkse nieuwsbrief. “De samenwerking met Letterdesk nam me werk uit handen en zorgde voor tijdsbesparing. Dankzij de nieuwsbrieven konden we het contact met de klant elke maand weer goed onderhouden. Dit heeft ook zeker een aantal verkopen opgeleverd.”

Dit vond hij er nog meer van

CONTENT LATEN SCHRIJVEN VOOR MILLENNIALS

Arnaud Hol van Talento Loopbaancoaching was voor zijn blogs, nieuwsbrief en nieuwe website op zoek naar tekstschrijvers die zijn teksten lekker leesbaar konden maken. Zodat ze perfect bij zijn doelgroep én hemzelf passen. Wij gingen graag aan de slag!

En dit vond hij ervan!